Wednesday, September 4, 2013

Blogger: The Oldhillers

Kedves olvasók, nem gyakran szoktam írni barátaimról, és nem is szoktam nagyon reklámozni senkit, de az osztályfőnököm csapata (azaz Piknik Underground - róluk ide klikkelve olvashatsz!), utánuk van még valaki, egy bizonyos együttes, akikről szerettem volna megosztani véleményem: The Oldhillers


Tagok:
Kutas Orsi (Bogyó) - ének, vokál 
Szabó Sára Viola - ének, vokál
Lakatos Eszter - basszusgitár
Kutas Marci (Sólyom) - dob
Szűcs Botond - ritmusgitár
Velősy Marci - szólógitár

Készült a Vadvirág Táncházban, Április 5. 2013.
Én személyszerint az egyik énekesnőt ismerem, és hát barátságunk eleje óta járok minden koncertre, amire csak tudok. Nem elég, hogy a kedvenc dalaimat játszák, de azokat egy új feldolgozásban, többek között a duruzsoló női hanggal meghintve, ami ha őszinte lehetek 100%-san feldobja a régi nagy slágereket. Természetesen a kedvenc dalaim továbbra is a saját szerzemények, melyekbe a két énekeslány igazi életet lehel! Nincsen egy láb sem a koncerten, amely kibírja, hogy ne ropja mert kevés olyan együttes van, akik igazán képesek úgy elvarázsolni a hallgató sereget, mint az Oldhillers!

Készült a Rock Randevúban, Február 16. 2013.
Félre értés ne essék, nem csak azért írok róluk mert fényezni akarom őket! De, ami azt illetti, semmi rosszat nem is tudok mondani róluk mert eddig nem volt olyan koncert, ahol csalódást okoztak volna! A csapat remek összhangban van, okosan vannak összeválogatva a dalok és szinte mindegyik koncerten van valami újdonság. Igazán nem lehet őket megunni akkor sem ha az ember nem hagy ki egy koncertet sem! Annak ellenére, hogy a csapat többségét otthona Érdhez köti, szerencsére az előadásaikbók több is Budapestre hozza őket a legjobb bárokban, bár ha rám hallgattok, miattuk még érdemes Érdig is elmenni!

Készült a K9 Sörbárban, Augusztus 31. 2013
Az együttesről azt érdemes tudni, hogy jelenlegi felallása 2011-ben született meg, és azóta meg sem állnak, amikor csak lehet fellépnek. Sok másik zenekarral találkozhat újra az ember a fellépéseik alatt, de az egész egy egyszerű kínszevedés míg végre ők jútnak a színpadra. És, mint minden jó együttesnek az ő kezdeteik sem voltak vihar mentesek, és erről olvashatsz is ha meglátogatod hivatalos facebook oldalukat! (Klikk ide!) Ha elolvasod, és netán te is hasonló amatőr csapat tagja vagy, vagy szeretnél lenni - az Oldhillerstől sokat tanulhatsz szerintem. A csapatot leköti a hétköznapi munka és a tanulás, de ha valamit, akkor azt tudják, hogy hogyan kell egy jó bulit csapni és valóban sosem okoznak csalódást! Ha egy mód van rá, keress rájuk és derítsd ki mikor lesz a következő koncert, én ott leszek az több, mint biztos!

"Meg sem állunk és megyünk tovább."

  • Koncert fotókért klikk ide!
  • Facebook oldalért klikk ide!
  • Myspace oldalért klikk ide!

No comments:

Post a Comment