Thursday, February 23, 2012

Blogger: X férfi divat dolog, amit nem értek avagy miért hányok tőled!

Gondoltam írok valami mást, mert összevesztem egy haverommal ezen a témán és akarom, hogy nekem legyen igazam :D Ezt egy kis szarzkazmussal olvasd, mert ha nem nevetsz akkor semmi értelme!

1) Metroszex. Komolyan? Meg kell mondanom, hogy a 400 ismerősöm közül egy emberrel nem találkoztam még, aki a hetero srácoknál szexinek találta volna ezt az öltözéket. Először is azért, mert nem következtetünk arra, hogy hetero vagy, ha neked az a ruha komolyan tetszik! Kettő, van egy külön csodája annak, hogy a meleg férfiak így öltöznek. Talán ezt (is) nem kéne elvenni tőlük, ha már a felvonulástól kezdve mindent megtiltunk nekik, pedig ők is csak emberek... Továbbá megfigyeltem, hogy azok a haverjaim, akik rendesen öltözködnek, azoknak minden hétvégen új csajuk van, míg a metrosexeknek... nem nagyon!
Elismerem, van, akinek a szűk naci jól áll, de ott álljunk is meg! Amennyiben valakinek tetszik, elnézést kérek, nem akarok senkit se megsérteni. De figyelembe venném azt az opciót, hogy valószinüleg akkor bi vagy!

2) A nem baseball sapka. Régen, a szép '90 években volt egy nagyon is elterjed baseball sapka, amit konkrétan baseballosok használtak. Kacsa orra volt, amit az emberek behajtottak és hátul egy csattal tudtad állítani a fej méreted, továbbá a kis lyukon a lányok a lófarkukat kitudták dugni. Aztán jött a rap sapka. Ugyanis a baseball sapi túl kemény volt, hogy oldalra lehessen rendesen dönteni, ezért jött az új típus, ami egy félgömb és egy egyenes nyel jön ki belőle. Ez rappereknek nagyon jól áll. A mai fiúknak nem. Igen, itt mondhatjuk, hogy rasszista vagyok, de pontosan azért áll nekik jól, mert a feketéknek másmilyen a koponya alkatuk... mindenesetre NEM egyezik meg a fehérbőrű 13 és 21 éves küzti fiúk/lányok fejberendezésével!!!!!! Ronda, nem cuki, RONDA!!

2a) Mi történt a rendesen vágott hajjal?? Vagy legyen szép hosszú vagy rövid, nem kell köztes! Többek közt azért, mert undoritó ha valakinek nem látszik a szeme! A szemed a legszebb, mutasd a világnak! Kettő, a köztes haj, MINDENHOL ott van, egy pontról fésülöd mindenhova, és a homlokodon soha nem marad a helyén, ezért egy állandó ideg rángást vált ki a nyakadtól felfele, mert állandóan a szemdbe megy. Kintről nézve, ez a rángás NEM szép és NEM csábító! Hozzáteszem, hogy ez olyan magasságú, hogyha véleténül a füled mögé esik, akkor még csajnak is fognak nézni! Továbbá ez a haj azért nem jó, mert általában erre szokták felvenni a nem baseball sapkát, ami alól kilóg pár szál haj, és olyan mintha a egy széna kazalt dugtál volna alá! Nem szép, már 7 éve nem is menő! Hagyd abba!

3) Gatya. Óh te szent jóságos ég! Mi a franc történt a gatyátokkal? Feltünt nekem egy típus, amit nagyon örülök,hogy eddig nem vettem észre. A hátsó segg része lelóg a térdig... Most, lehet, hogy régi módi vagyok, de miért jó ha a segged alá betehetsz egy görögdinnyét? Ott szereted cipelni? Vagy nem fér el a pelenkád? Mondhatom, hogy attól a nagy helytől nem fogom azt hinni, hogy nagyobb a micsodád, hanem meggyőződésem, hogy nincs otthon tükröd!

3a) Nos, ez is '90 évekből maradt ránk. A finom puha szürke maci gatya, amiben otthon dagonyázunk. Most, ember, ha kimész az utcára, (1) NEM A MACI GATYÁDBAN MÉSZ KI!!!! (2) NEM TOLOD LE, HOGY KILÓGJON A FÉL SEGGED!!!! Meg kell, hogy mondjam, hogy egy külön varázsa van annak, ha a roma nőkön maci gatya van, mert annyira kiöltöznek hozzá, hogy nem is zavar! Az arany bigyójuk eltereli a figyelmet, meg feketéket vesznek fel, amiben jó a seggük (nem szoktam nézni, de minden tini lány ugyanilyen gatyákban tesizik manapság, pont azért, mert jó benne a seggük!), de a pasi NE vegyen fel maci gatyát! Van tréning gatya, rendes szabású, hozzáíllő kardigánnal, az oké, mert sportolónak néznek, vagy azt gondoljuk, hogy edzeni jár, és az szexi! De ha látok rajtad egy ugyanolyan maci gatyát, amiben aludni szoktam, az legkevésbé sem tartom csinosnak!

3b) Segg kint. Erről nem szoktunk le? 6-os voltam, amikor ez divat volt, az 7 éve volt! Már nem csinos. És nem tudom, hogy csak a csinos fiúk szoktak e le róla, de ember, neked nem áll jól! Túl nagy a segged! Ha már kiakarod hagyni a felét, akkor azt az illúziót kell kelteni, hogy erősen meg kell tartanod az övvel, hiszen egyesen csontos popódról leesne különben, ha látszik, hogy a segged szélesebb és megtarja a csipőd, akkor szerintem inkább húzd vissza! Vagy ha már nem állod meg, kérlek tedd meg nekem azt az egy kis szivességet, hogy nem a maci gatyával csinálod!

4) Oh, férfias öv táska, hogy hiányzol te nekem... Az, hogy a nőknél is divatos lett, az nem vette el férfiasságod, viszont... Ez megint a metroszexualitásba esik, de ezt végképp nem tudom felfogni. Egyre több fiúnál látom, hogy női táskát hordanak. Jó, jó, nem női táska, DE ISTENEM, látod te, hogy néz ez ki rajtad?? A formája, a pántja, a design... nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem!!! Ez megöl mindent, amit valaha is férfiasnak lehetett hívni. Mi van abban, amit nem tudsz a zsebedbe tenni? Vagy a gatyát hátsó részébe?? Ott bőven van hely!
Kimutatott tény, hogy hosszú távon here rákot okozhat a telefon, ezért nem ajánlatos a zsebben tartani, még annál inkább ne a szív melletti ing zsebben. DE erősen kétlem, hogy ezek az emberek ezt tudják, vagy érdekli őket! Mi, mond meg, mi, mi a szar van abban a kis hülye táskádban?? És mi a francot tettél te az életben, hogy úgy érezd, hogy eléggé férfias vagy ehhez az öltözékhez? (Kettőnk közt elmondom, nem vagy!)

4a) Ha már ragaszkodsz a kis táskádhoz, akkor legalább öltözz fel hozzá. Ha fekete és bőr, akkor ne barnát vegyél fel hozzá. Ha barna és bőr, akkor ne szürke maci gatyát vegyél hozzá (ilyet már láttam... nem szép!).

5) Bakancs. Ezt nem értem, de elnézem, mert legalább férfias és megfigyeltem, hogy fel is tudnak hozzá öltözni, akik hordanak. So it's OK!

6) A színek. Ez mind a két nemre vonatkozik. Már évek óta az utcákat és a tv műsorokat a barna-szürke-fekete divatja uralja, és nem értem, hogy miért. Hova tüntek a színek? Hol vannak a pasztelek, a szivárvány világító árnyalatai, miért kell mindennek ilyen sötétnek és szomorúnak lennie? Lila, piros, kék, zöld, sárga, nálam minden megtalálható mert jól néz ki! Igen, a sötét színek karcsusítanak, de ha kicsit világosabban öltözöl, az a külvilágra is pozitívan hat!

És még nincs vége!

1 comment:

  1. Vampires is not at all like in the movies or books. Sure, I understand. You are young you have the whole world open to you. You can be anything that you choose if you apply yourself and try hard to work toward that goal. But being a Vampire is not what it seems like. It’s a life full of good, and amazing things. We are as human as you are.. It’s not what you are that counts, But how you choose to be. Do you want a life full of interesting things? Do you want to have power and influence over others? To be charming and desirable? To have wealth, health, and longevity? contact the Vampires Lord on his Email: Richvampirekindom@gmail.com

    ReplyDelete